fredag, februar 23, 2007

Regntid og 10 ting vi he komt fram til...


1. Det finnes ikke lyspære i utelykten utenfor huset vårt, fordi når det blir satt inn ny pære blir den stjålet kort tid senere.
2. Man må møte opp tidlig for å få pult i klasserommet (hahaha)
3. I Afrika har man ikke klokke. Man har tid. Mye tid. Eksempel: Busstabellen styres etter når bussen er full.
4. Alarmer kan ikke slåes av utenfor office hours.
5. I Norge har vi katter og hunder i hus. I Namibia har vi flaggermus.
6. Vi trenger ikke deo og parfyme. Vi har insektspray med sitron-lukt. Mmm...
7. Det er seks meter under taket i leiligheten vår, og lyspæren har gått. Den kan ikke skiftes, for det er ingen som kan oppdrive en stige. Hvordan har de gjort det før? Vanskelig å si ...
8. Vaskemaskin? Tja, det mangler en del.. og i to uker har vi snakket med noen, som kanskje skal snakke med noen, som kanskje vet hvilken del som mangler, og så skal de kanskje snakke med noen som kanskje har den delen, og så kanskje det blir fiksa. Men vi skal se på det til helgen, ok?
9. Det regner gjennom taket, men det er bare fint, for vi skal vaske uansett.
10. Bushbaren er åpen 24-7, og takk og lov for det, for da kan man sitte der til det blir lyst, så man finner veien hjem igjen.


ellers so regna det i bøtter og spann, og dokke frå Bergen- piece of cake i forhold til når det fyrst regna her. flaks at heile campus e sand og jord, nåken som vil sjå på når ej og Mari ska gjørmebryte?!! :D

akkurat som forrige helg he vi ingen plana.. og då reiste vi over halve landet... so aldri godt å vite! Bush Baren e no alltids open..

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vaskemaskin??!! må si de har blitt fine på det... Hva skjedde med kaldt vann og bøtte? hehe Håper dere har det knall fint!
Ta en dans for meg på Bush Bar... Liiilee liilee liilelile ju gatt tu be siriøs :) Har du smakt Donpedro (tror det er det de kalte den, amarula milkshake) på Countryklubben?

Anonym sa...

Hmm... Dette ligna mye på Mari sitt innlegg. Har sett et rompe bilde hos henne nå... kunne jo tatt en av de fine bilden hvertfall da. Kos deg i solen. Jeg har sendt deg en kort mail.

Mattis

Ronny Osnes sa...

Faktisk det mest overraskande var jo å innsjå navnet Bush Bar! Regna med dokke e tungt inne der, og dermed må den baren vere en få ting som går bra for na Bush!?!

Alice sa...

Hehe... hekje vore so altfor monge gonga paa Bush Bar, men ej ska love dej en ting! det bli sommarfest (e huset ditt ferdi t sommaren?! viss ikkje e der go plass i pilkarvaajen..) og vi ska spele the dog, sonny boy og diverse andre.. MYKJE bra musikk her...

Alice sa...

Don Pedro ja.. dei he det aldri naar ej bestille!!! helsike asso.. kan faa den me Kahlua oxo.. aa ska ta en dans for dej paa Bush Bar, det e klart :D
vaskemaskin ja.. Suama vaska laken og handduka..sleppe heldivis kaldt vatn, for vi he faatt vatnkokar!!

Anonym sa...

Seems like you had a fun time in Africa huh.......ure cool...was nice meeting you...dont lose contact now...ok...stay sweet

big kiss